WEB DESIGN

Doriţi o pagină web pentru compania dumneavoastră? Sau aveţi deja una și doriţi să o reîmprospătaţi cu un design nou? Atunci noi suntem soluţia perfectă pentru dumneavoastră.

Echipa noastră de web design este mereu pregătită pentru a face faţă celor mai exigenţi clienţi. Urmărim cu atenţie cerinţele clientului și venim cu cele mai bune propuneri pentru acesta. Soluţiile noastre sunt mereu originale, astfel încât să nu fiţi puși în ingrata situaţie de a găsi pe internet un site care să arate identic cu al dumneavoastră.

Ce trebuie să știţi înainte să comandaţi o pagină web?

După ce ne contactaţi telefonic sau online, vă vom răspunde rapid și concret din toate punctele de vedere. Vom stabili împreună care este soluţia potrivită pentru dumneavoastră și vă vom înainta cotaţia de preţ.

Următorul pas este să ne furnizaţi materialul paginii web, dacă există. Acesta constă în text, poze, siglă, logo și alte elemente care să fie cuprinse în site. Dacă aceste elemente nu există, vă vom ajuta noi să le obţineţi.

Care sunt costurile pentru o pagină web?

Pentru a afla preţul final al unei pagini web, trebuie să știţi că există 3 etape principale în crearea unui site web:

  • Rezervarea domeniului. Acesta reprezintă defapt numele site-ului, urmat de extensia pe care o doriţi. Cele mai des utilizate extensii sunt .ro , .com , .net , .info. Găsiţi mai multe detalii în secţiunea înregistrare domenii.
  • Găzduirea web. Aceasta reprezintă spaţiul unde pagina web va fi stocată pe un server web. Pentru a înţelege acest termen mai bine, găzduirea web este des comparată cu spaţiul comercial unde un magazin își desfășoară activitatea.
  • Crearea paginii web sau magazinului online. Pentru a veni în ajutorul clienţilor, am creat câteva pachete web predefinite. Specificaţiile acestora detaliate le puteţi afla în secţiunea pachete web