TERMENI ȘI CONDIȚII

Compania care administrează site-ul http://www.bluecomp.ro, denumit în continuare BlueComp, este S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L., numită în continuare S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J01/807/2011 și având Codul Unic de Înregistrare: RO29362793.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina „Termeni și condiții” din subsolul paginilor site-ului.

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului BlueComp - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

2. Accesul la informațiile de pe site

S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul BlueComp și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. și furnizorii săi iși rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective în România. Din acest motiv, S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul BlueComp, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voință și a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce insoțește produsul. Factura fiscala ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin e-mail și prin orice alte metode, cu personalul S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L., nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică încheierea contractului la distanță.

4. Limitarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile prezentate includ TVA (24%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzari în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă. Nu există o limită de preț minimă a comenzii.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în Romania. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită în Alba Iulia pentru comenzile care depășesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un preț mai mic decât această sumă, în cuantum de 12 RON. Și în cazul comenzilor livrate în țară, pe lângă tariful perceput de S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care va fi adus la cunoștiința clientului în momentul confirmării comenzii.

S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzantelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poștal sau prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă catre S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. la adresa de e-mail office@bluecomp.ro sau prin fax, la numărul 0358.401.052. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L.. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

7. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul BlueComp pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masa sau orice altă formă de spam.

S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsa prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră ca utilizatorul confera societății S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitații ca și restul conținutului de pe site.

8. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul BlueComp este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu va putea fi facută responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzatoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BlueComp.

S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legături de pe site-ul BlueComp. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

9. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica în scris S.C. BLUE COMPUTER DEVELOPMENT S.R.L. că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facută proba ori instalarea.

10. Litigii și dispoziți finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe BlueComp sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanței de pe raza municipiului Alba Iulia. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul față de acest Contract cu Clienții.